_ Apróhirdetés feladás itt: Apróhirdetés Feladás

2006-09-26

APRÓHIRDETÉS FELADÁS

APRÓHIRDETÉS FELADÁS


APRÓHIRDETÉS FELADÁS

Miért hangsúlyozom annyira az apróhirdetés feladás kifejezést ebben a blog bejegyzésben?

Azért mert a következő adat 1000% megnövelheti a feladott apróhirdetéseinek hatékonyságát!

Fontos tudni, hogy az Ön által feladott apróhirdetést valószínűleg nem úgy fogják megtalálni, hogy valaki egy apróhirdetési oldalt böngészve ráakad a hirdetésére, hanem úgy, hogy valaki beírja a googleba vagy más keresőbe, hogy ... és itt jön a lényeg:

Az emberek többsége két, három, sőt négy szóból álló kifejezést írnak a be a keresőbe, és nem rakják idézőjelbe a keresett kifejezés, ahogy a gyakorlott, az interneten kereséséhez értők teszik. Egy példa a helyes és a helytelen apróhirdetés feladás módjára:

Ha a egy használt peugeot 206-ost szeretne beadni, akkor szerepeljen a hirdetésében legalább kétszer az a kifejezés, hogy "eladó használt peugeot 206" , de ne az, hogy "eladó jó áron a peugeot jó állapotban (206) első tulajdonostól használtan".

Mi a lényeg? Az, hogy legalább kétszer szerepeljen a hirdetésben, lehetőleg a legelején (vagy ha van lehetőség, akkor az apróhirdetés címében) és a hirdetés szövegében is, az a kifejezés, amire Ön vagy bárki rákeresnek, ha venni akarna. Hát ez a helyes apróhirdetés feladás titka!

És hogy miért? Hát azt itt most inkább nem fejteném ki részletesen, elég, ha annyit tud, hogy így nagyobb valószínűséggel fognak az interneten ráakadni a hirdetésérére a lehetséges vásárlók.

Eredményes apróhirdetés feladást kívánok!

Címkék: